Website, forum, social media.

De basis van deze website is gelegd door Frank Anrijs, die www.permacultuur.be heeft gebouwd, in 2013?  Karla Mulder ging er eind 2014 mee aan de slag en verbeterde hem her en der.

Carsten Engel wist de inhoud van het permacultuur.actieforum.com boven water te krijgen. Marc Siepman en Karla Mulder koppelden de adressen eraan en zo konden we het forum op een eigen hostruimte opnieuw gaan gebruiken, nu met veel meer vrijheid dan ervoor. Helaas, ging er toch wat mis en zijn we met het forum gestopt.

Op deze website kan iedereen kan zichzelf op de kaart zetten. Hier komt wel even moderatie bij kijken. Dat doen op dit moment Frank en Karla. Iedereen die zich op de kaart zet krijgt automatisch elk jaar een mail waarin men zijn inschrijving moet bevestigen. Hiermee zorgen we ervoor dat de informatie altijd actueel is. Wie het niet doet, verdwijnt namelijk automatisch van de kaart.

Iedereen kan zijn evenement op de website plaatsen. Dat komt dan op de agenda terecht en wordt opgenomen in de nieuwsbrief. Er is een wekelijkse versie en een maandelijkse.

Frank Anrijs, Petra Brocke en later Maranke Spoor schreven om beurten wekelijks een blogbericht; Frank gebruikt hiervoor ingezonden stukken uit Belgie, Petra uit Nederland. Dit ligt momenteel stil. Vacature!

Daarnaast zijn er actieve permacultuurgroepen op Facebook:

Tuin of hulp nodig? https://deeltuinen.nl/