Website Permacultuur Netwerk

Na lang en vergeefs wachten op schrijvers die eens een stukje voor de nieuwsbrief / de website wilden schrijven, heb ik onlangs besloten hier zelf maar eens een draai aan te geven.
Vanaf volgende maand hoop ik iedere keer een berichtje te kunnen schrijven over het project van iemand op deze website (een project “op de kaart“)
In juni zal het gaan over Roeach van Tine Sietsma en Janet Pasveer.

Aanvankelijk schreef vooral Frank Anrijs artikelen voor deze website, die in de nieuwsbrief terecht kwamen. Nu schrijft hij blogs voor Ygdra.be,  je kan je gratis abonneren op zijn wekelijkse nieuwsbrief over permacultuur. Ook schrijft hij (samen met anderen) voor het tijdschrift Permacultuur-magazine, dat 4 keer per jaar verschijnt, tegen betaling. In het archief zie je oude nummers en per nummer kan je 2 artikelen gratis inzien.
Op onze nieuwspagina zie je onze oude berichten met schrijvers.

De website permacultuurnetwerk.eu  is aanvankelijk gebouwd door Frank Anrijs. Later sloten anderen zich aan, sommigen stapten mee over naar Permacultuur-magazine. De permacultuur principes zijn op die site onlangs herschreven en om dubbel werk en plagiaat te voorkomen, verwijzen “onze” pagina’s nu rechtstreeks naar het Permacultuur-magazine. Uiteraard in goed overleg! Marc Siepman herschreef ze:

Het lijkt me leuk en zinvol om ook kennis en ervaring van de huidige project-eigenaren via de nieuwsbrief te delen. Onder het motto: samen weten we meer. Doe je mee? Jouw project komt dan als “Project in de spotlight” op de voorpagina van de website terecht.

Ik heb intussen ook flink gesleuteld aan de website, die een stuk functioneler en mooier geworden is. Vooral het kaartonderdeel.
Controleer graag zelf even je project (als je er een hebt aangemaakt). Bij sommigen zal het telefoonnummer er twee keer in staan.
De eerste foto wordt de foto die getoond wordt op de kaart. Mogelijk zijn er bij het overzetten foto’s zoek geraakt.
Elk project (van de 262) heeft een publicatiedatum van de afgelopen dagen gekregen. Over een jaar kan je de herinnering verwachten om je project te vernieuwen.

Het was een flinke klus, maar nu kan de website er weer even tegenaan.  Suggesties ter verbetering blijven welkom!

Nog een laatste verandering: je kunt nu ook online-activiteiten aanbieden. Zelf een stukje schrijven blijft ook mogelijk en wordt zeer gewaardeerd!

Karla Mulder,
webbeheer

The following two tabs change content below.

PermacultuurNetwerk

Laatste berichten van PermacultuurNetwerk (toon alles)