Wat Gebeurt Er Nog Allemaal Rond Het Permacultuur Magazine?

Wat Gebeurt Er Nog Allemaal Rond Het Permacultuur Magazine?
Wat Gebeurt Er Nog Allemaal Rond Het Permacultuur Magazine?

De (succesvolle!) crowdfunding is al een tijdje achter de rug en ook het werven van abonnees loopt behoorlijk vlot. Dit is trouwens al enkele weken mogelijk, en zo kan je je al opgeven om eind 2015 het eerste nummer van de eerste volledige jaargang te ontvangen :-)! Meer info vind je hier: Abonneren op Permacultuur Magazine.

Maar tussen nu en het verschijnen van het nul-nummer liggen er nog een dikke 2 maanden. Waar zijn we ondertussen dan mee bezig? Hoe vordert het werk momenteel?

Vormgeving

Achter de schermen wordt er hard nagedacht, geschetst en geëxperimenteerd met de visuele invulling van het magazine. Wat iedereen het eerste opvalt zijn de kleuren, het lettertype, de paginavulling, de titels op de voorpagina, het logo, …

Hier willen we dus wel veel tijd in steken zodat het zeker goed is! Maar wij hebben ook graag inspraak van onze toekomstige lezers, daarom zal er in de volgende dagen een korte poll zijn waarin jullie uw persoonlijke voorkeur mogen geven. Er is keuze tussen 2 ontwerpen.

Hou de site van het Magazine in het oog zodat je zeker deze poll niet mist!

Agenda

In elk vaktijdschrift staat een uitgebreide agenda waar alle toekomstige activiteiten in staan. In deze tijden waar iedereen een eigen website heeft of via Facebook en Twitter van alles kan aankondigen, is het een beetje achterhaald om dit op lijsten.

Toch hebben we een plaatsje voorzien waar we enkele belangrijke of opvallende activiteiten onder de aandacht kunnen brengen. Op de nieuwe site van het PermacultuurNetwerk bestaat de mogelijkheid om je activiteiten gratis door te geven. Hieruit zullen we voor het Magazine een keuze maken.

Wil je dus met je cursus, rondleiding of project in het Magazine komen, dan is het geen slecht idee om je activiteiten in de kalender te zetten: Kalender PermacultuurNetwerk.

Het heeft trouwens niets als voordelen als je je activiteiten hierop zet, want zo bereik je veel meer mensen die mogelijks geïnteresseerd zijn! En het kost je niets!

Fotowedstrijd

Ben jij een enthousiaste fotogra(a)f(e)? Dan komt jouw foto misschien wel op de cover van het nulnummer van het Permacultuur Magazine. Zegt je dat iets?

Waag je kans en doe mee aan onze fotowedstrijd!

Het thema van het nulnummer, en bijgevolg ook de coverfoto, is verbinding. Verbinding tussen mensen, verbinding bij ecosystemen, verbinding tussen planten en dieren, noem maar op. Het is een onderwerp waar je al je fotografische creativiteit op los kan laten.

Goesting om mee te doen? Stuur dan jouw mooiste foto’s dan naar .

 

 

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.