Snel-cursus Permacultuur

Er is ondertussen gigantisch veel informatie over permacultuur te vinden online. Toegegeven, in het Nederlands is het nog enigszins beperkt, maar ook dat zal veranderen in de loop der tijd 🙂 .

Gigantisch veel informatie dus, zodat het heel moeilijk wordt om te weten waar je moet starten en waar je de basis van permacultuur kunt leren. Permacultuur mag dan wel een enorm uitgebreid domein beslaan, de kern van permacultuur is nog altijd het ontwerpen.

Dikwijls wordt dit vergeten, maar wanneer je over sociale permacultuur, permacultuur in de tuin of in de economie praat, dan praat je over een ontwerpsysteem dat je op deze domeinen toepast.

Nu heeft Geoff Lawton een snel-cursus gelanceerd waarbij je in 9 video’s een raamwerk, een introductie en een overzicht krijgt van wat permacultuur is, wat het doet en waarom permacultuur belangrijk is.

Beginners worden bij de hand gehouden doorheen de interessante video’s, ervaren permanauten kunnen altijd een opfrissing gebruiken 🙂 .

De snel-cursus is volledig gratis, je krijgt drie dagen na elkaar 3 video’s toegestuurd, de totale lengte is meer dan 6 uur video.

Inschrijven kan via volgende link: Geoff Lawton Online.

geoff-lawton1

 

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.