Problemen? Vraag het Aan de Expert!

Problemen? Vraag het Aan de Expert!
Problemen? Vraag het Aan de Expert!

De bekendheid van permacultuur neemt snel toe, maar toch weten veel mensen niet wat het juist inhoudt. Zeker wanneer je zelf begint permacultuurprincipes in de praktijk toe te passen, word je dikwijls geconfronteerd met vragen waar je niet direct een antwoord op vindt.

Niet alles staat in boeken en niet iedereen kan dure permacultuurcursussen in het  buitenland betalen. Daarom leek het een goed idee van het Australisch permacultuur onderzoekscentrum om een topic op te richten: ‘Ask The Experts’. Iedereen kon met zijn vragen terecht die zouden worden beantwoord door Geoff Lawton.

Er werden uiteindelijk een massa vragen gesteld waardoor er meerdere sessies nodig waren om ze allemaal te beantwoorden. Hieronder vindt u alle video’s waarin de vragen worden beantwoord.

 Vragen aan Geoff Lawton:

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.