Opstart PermacultuurNetwerk

Opstart PermacultuurNetwerk
Opstart PermacultuurNetwerk

Er is sinds vorig jaar een sterk verhoogde interesse in permacultuur, ook in Vlaanderen. Om al deze versnipperde initiatieven wat te verenigen starten we deze site op.

De bedoeling is om alle permacultuur-projecten, opleidingen, tuinen en geïnteresseerden samen te brengen op een kaart. Hierdoor is het veel gemakkelijker om contacten te leggen, een geschikte cursus te zoeken en gelijkgezinden te vinden. Misschien is er iemand  2 straten verder net zo geïnteresseerd en geëngageerd als jij maar wist je het niet!

Deze site wil hier een oplossing voor bieden, wil al deze eilandjes – klein en groot – in Vlaanderen verbinden en permacultuur bekender en toegankelijker maken.

Hou deze site dus in het oog, tegen het einde van het voorjaar zal hij volledig in orde zijn en kunt u hier uw project indienen of zoeken naar anderen geïnteresseerd in permacultuur.

Vriendelijke groeten,

PermacultuurNetwerk

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.