Ook Jij Kan Het Permacultuur Magazine Helpen Verbeteren!

Het Permacultuur Magazine bestaat ondertussen al bijna een jaar en er begint in de meeste zaken wat routine te komen.

De vormgeving begint op punt te staan, het schrijven van artikels loopt vlot en aan mogelijke onderwerpen is er geen gebrek. Ook de reacties van jullie zijn positief, wat toch een belangrijke indicatie is voor ons dat we goed bezig zijn 🙂 .

Maar op onze lauweren rusten doen we zeker niet, we proberen om elke editie net dat tikkeltje beter te maken dan de vorige!

Ook jij maakt mee het Magazine!

Een – in mijn ogen – belangrijke rubriek van het magazine die we willen opbouwen is de lezersvraag. Het lijkt mij heel tof en leerrijk om de vragen waar jullie als lezer mee zitten ook op te nemen en te laten beantwoorden in het magazine door een expert.

Want je kan er zeker van zijn: de vragen waar jij mee zit, de problemen waar jij tegenaan loopt, dat zijn dezelfde dan die waar iedereen op zit te broeden.

En wanneer deze dan gesteld en beantwoord worden in het tijdschrift, leert iedereen iets bij.

Maar dan hebben we natuurlijk wel vragen nodig om te beantwoorden!

Stel je vraag aan de hoofdredactie at permacultuur-magazine.eu en wie weet wordt jouw vraag plus antwoord geplaatst 🙂 .

Nog geen abonnement?

Ben je geïnteresseerd in permacultuur in al zijn facetten? Je kan een abonnement nemen op het Permacultuur Magazine via volgende link: Abonneren op het Magazine.

 

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.