Meedenkers ontmoeten op het Forum en Facebook

Het forum over permacultuur  is nog steeds niet helemaal gerepareerd.

Helaas konden sommigen door de laatste wijzigingen niet meer inloggen. Log voorlopig toch maar gewoon in op Permacultuurnetwerk zoals je gewend was; en apart voor het forum. Het kan zijn dat het wachtwoord hetzelfde is als voor de website Permacultuurnetwerk, als je hier ook een account had.
Nieuwe leden kunnen zich niet meer inschrijven, wachtwoordherstel lijkt ook niet jofel te verlopen.
Omdat er toch te veel mis is met het forum, willen we er eigenlijk mee gaan stoppen. Onderhoud vraagt teveel tijd en we krijgen een aantal functies niet goed aan de praat.

Mocht er iemand zijn die het beheer wil overnemen, graag! Wie ervaring heeft met phpbb forums en het beheer zou willen overnemen of mee willen denken, is van harte welkom. Mail dan even naar Karla Mulder.

Als zich niemand meldt, dan halen we het forum per medio januari 2020 offline. Kijk dus even voor die tijd als je eigen of andermans berichten nog wil bewaren.

Een goed alternatief voor het forum is de besloten groep Praktische Permacultuur. Hier delen ook veel mensen hun kennis en ervaring en het werkt wat sneller. Maar er is niet zo’n mooie opbouw en overzicht als bij het forum.

 

The following two tabs change content below.

Karla Mulder