Kaart

Indien u iets te maken heeft met permacultuur, workshops geeft, lezingen, cursussen of zelf een permacultuur tuin heeft, dan kunt u uzelf op de kaart zetten!
Geef uw gegevens over uw project in en u verschijnt met de informatie in onze projecten lijst. Hieronder ziet u de categorieën. Klik erop en u ziet ze op de kaart.

Doel van deze kaart

Deze kaart is opgezet om permacultuur in Vlaanderen en Nederland beter zichtbaar te maken. Iedereen die met permacultuur bezig is of wil zijn, kan zich hier op de kaart zetten met een korte voorstelling: Zet je op de kaart!
Het is vooral de bedoeling mensen en projecten met elkaar in contact te laten komen en op die manier een steeds steviger permacultuurnetwerk te zien ontstaan.
Je kan deze kaart gebruiken om je eigen project voor te stellen en zelfs permacultuur activiteiten aankondigen via de kalender. We hopen op overvolle activiteitenkalenders die laten zien dat permacultuur in Vlaanderen en Nederland leeft en willen mensen stimuleren er deel van uit te maken.

Maak een keuze binnen de hoofdgroepen persoon en project. Er is een belangrijk verschil tussen deze 2 categorieën. Wanneer u zich registreert als persoon is dit niet bedoeld met een commerciële intentie, hiervoor moet u zich als project aanmelden.
De categorie ‘Personen’ is in het leven geroepen om de mensen achter permacultuur met elkaar te verbinden. Iemand die op zoek is naar mede-tuiniers in de buurt of andere mensen die bezig zijn met de sociale kant van permacultuur kan zo gemakkelijk contactpersonen zoeken. Hierdoor kunnen er nieuwe connecties gelegd worden die later misschien wel enorm waardevol kunnen blijken.

U kunt uzelf natuurlijk ook zowel als persoon en als project registreren. Wanneer u in uw privé-leven actief bent, maar ook een bedrijf(je) heeft, of lezingen geeft of begeleiding geeft aan initiatieven, komt u voor beide categorieën in aanmerking en bent u vrij zich voor beide aan te melden.

Voor personen: indien u in één of meer van de volgende projecten met permacultuur actief bent

  • eigen tuin
  • deelnemer aan buurtmoestuin
  • eigen volkstuin
  • voedselbos
  • anders
Voor projecten:

  • u bent als docent betrokken bij onderwijs voor het Permacultuur Design Certificate
  • u bent op een andere manier docent of geeft workshops
  • u bent kweker
  • u bent teler; verbouwt groente en/of fruit
  • u bent tuinontwerper

U kunt altijd zelf uw projecten of specialiteiten aanpassen.
De kaart bekijken Mijn eigen project invoeren of bekijken