Samen weten we meer -> korte enquete

In de nieuwsbrief geven we de laatste jaren vooral activiteiten door. Maar, er is meer te delen, denk ik. Ben je al eens op bezoek geweest bij een permacultuurtuin-eigenaar, die je vond op  de kaart ? (na contact te hebben gelegd uiteraard).

Heb je wat leuks te laten zien of te vertellen over je eigen tuin of juist over andermans tuin? We horen het graag en hopen zo dat er inspirerende ontmoetingen en/of teksten ontstaan.

Het is mijn streven om elke maand een project of tuin in het licht te zetten via de nieuwsbrief, rondom het verschijnen van de maandelijkse versie rond de 21e van elke maand. Ik begon in juni 2021 met het verhaal van Tine Sietsma en Janet Pasveer ( Roeach.com .)

Ik stel me voor om een gesprek te voeren via telefoon of met beeld (whatsapp, zoom oid); je krijgt mijn tekst te zien en hebt gelegenheid genoeg om eventuele fouten te corrigeren en aanvullingen te maken. Stuur ook graag wat foto’s mee. Behalve jouw kennis/ervaring/inspiratie te delen, kan je ook vragen om tips van anderen.

Na plaatsing kunnen bezoekers van de website gedurende één maand rechtstreeks reageren op het bericht.

Mag ik je ook een keer spreken en een berichtje schrijven over jouw tuin/project/cursus/inspiratie? Vul dan  deze 1-vraags-enquete in.

Update 28-2-2022: dit verzoek leverde helaas nog geen reacties op. Toen In de Koperen Ketel een berichtje stuurde over hun distilleerderij met gratis deelname aan 3 open dagen, besloot ik deze te plaatsen als In de Spotlight. Dat is dus vanaf heden ook een mogelijkheid voor extra aandacht!

Tot spreeks,

Karla Mulder,
website beheerder, maar ook enthousiast tuinierster mbv permacultuur