Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blog!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

De interesse voor permacultuur is sterk aan het toenemen. Wat permacultuur juist is, hoe dit toegepast kan worden, wie ermee bezig is, … is voor het grote publiek onbekend. Doordat permacultuur ook holistisch werkt, toepassingen heeft op alle levensdomeinen en wel wat achtergrond kennis vraagt, is het moeilijk om in 1-2-3 uit te leggen wat permacultuur juist is.

Via deze site, en vooral dan via de artikels die regelmatig gaan verschijnen op de blog, proberen we een beeld te schetsen van wat permacultuur is, wat het juist inhoudt en hoe het kan passen in uw leven.

De beste manier om dit totaalbeeld te krijgen is regelmatig informatie lezen over verschillende onderwerpen, maar dan door een permacultuurbril. Om het u eenvoudig te maken, kunt u zich hieronder inschrijven voor onze blog en/of onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief (wekelijks of maandelijks)

Deze bevat in ieder geval de komende activiteiten en soms een nieuw artikel.

We zijn vertrokken op een reis doorheen de verschillende domeinen van permacultuur 🙂 en hebben je graag mee aan boord :-).

Soms, niet altijd, zal er een extra rubriek zijn om een speciaal evenement te promoten: het opstarten van het Permacultuur Magazine, het aankondigen van het permacultuurfestival, …

Wilt u een duidelijker beeld? Wilt u meer achtergrond en praktische informatie over permacultuur? Schrijf u dan snel in en we houden je op de hoogte!

Inschrijven. Hier vind je ons archief.