Gratis Online PDC-cursus

Gratis Online PDC-cursus
Gratis Online PDC-cursus

Enkele weken geleden heeft Geoff Lawton na het publiceren van enkele gratis informatie-video’s, zijn online PDC-cursus bekendgemaakt. Er was heel veel reactie online over het feit dat er een vergoeding moest betaald worden voor het volgen van deze cursus en dat informatie in principe vrij – en gratis – moet zijn.

Ik ga niet in op dit debat maar wil wel zeggen dat er verschillende mogelijkheden zijn om ook een PDC-cursus te volgen zonder dat dit geld moet kosten.

In een vroegere post heb ik al een link gezet naar een Amerikaanse online introductie-cursus: GRATIS introductie-cursus.

Nu is er ook een gratis PDC-cursus te volgen, online, met de mogelijkheid om de DVD’s aan te kopen. De stukken die ik al bekeken heb zijn interessant, al is de geluidskwaliteit niet echt schitterend.

Voor degenen die een betaalde cursus niet kunnen veroorloven: bekijk deze gratis cursus op uw eigen tempo en verkrijg de kennis van een echte ervaren permanaut:  Online PDC-cursus

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.