Wil jij ook een voedselbos?

Wanneer

12/06/2022    
18:00 - 21:00

Evenement type

Voedselbosnetwerkavond midden NL 12 Juni van 18 tot 21 uur

Meer info: ===== http://permacultuuronderwijs.nl/VVV/ ======

Op zondagavond 12 Juni organiseer ik, Maranke Spoor, in De WAR aan de Heiligenbergerweg 34 te Amersfoort een netwerkbijeenkomst voor mensen die een voedselbos willen. Ik zal er na het eten wat vertellen over bovenstaand idee en gelegenheid geven tot het leggen van verbindingen en uitnodigen tot samenwerking.

We beginnen om 18 uur met een gezellige potluckmaaltijd, om elkaar in een ongedwongen sfeer alvast een beetje te leren kennen. Je neemt gewoon wat lekkers mee. Graag modulair: zo doe ik bijvoorbeeld mijn vlees en kaas in een apart bakje en meng ik ook geen alcohol, gluten of noten door iets dat ik maak (nee ook geen klein beetje). Zo zijn diëten geen probleem en kunnen we diversiteit vieren!
Ben je ervoor in, je verwachtingen en oordelen zoveel mogelijk thuis te laten, heb je een flinke voedselbosbehoefte en zin in een leuke avond, kom dan gezellig langs.

De bijeenkomst is tot 21u en daarna is er voor wie wil nog gelegenheid tot napraten.

Bijdragen kan achteraf op basis van ‘Pay what you can’, contant bij mij op het event (of per bank vanaf 15 onder vermelding van VVV). Het is, ijs en weder dienende, lekker buiten.

Check kort voor de bijeenkomst nog even: http://permacultuuronderwijs.nl/VVV/ om te zien of er nog iets veranderd is.

PS: Deze lokale bijeenkomst vindt plaats in het Autoluwe initiatief De WAR, kom dus niet met de auto en parkeer deze al helemaal niet in de vele straten van onze lieve buren.