Verbindende Communicatie introductie 2-daagse

Wanneer

06/02/2021 - 07/02/2021    
10:00 - 17:00

Waar

Zen Centrum Eindhoven
Berliozlaan 8, Eindhoven
Kaart wordt geladen...

Wat hebben sociale permacultuur, alle grotere ecodorpen, 8 Shields, CLIPS, sociocratie, transition towns, deep democracy, consent 3.0 en holocracy gemeen? Geweldloze Communicatie, of ook wel: Verbindende Communicatie. Geweldloze communicatie gaat dan ook hand in hand met sociocratie, deep democracy en andere aanpakken voor samenwerking.

Geweldloos communiceren (ook wel: verbindend communiceren, ontwikkeld door Marshall Rosenberg) is een soort sociaal systeemdenken. Een verbindende visie om in contact te komen en blijven met jezelf en anderen. Het is geen techniek of een truckendoos, maar het biedt glasheldere praktische concepten. Deze concepten geven antwoord op de “hoe” vragen. Bijvoorbeeld: hoe kunnen we prettiger samenwerken (ook als dit onmogelijk lijkt)? Hoe kan ik “zorgen voor mezelf”? Hoe kan ik oprecht horen waar het iemand om gaat? Hoe kies ik vanuit eerlijkheid voor lange termijn termijn verbinding, zowel als individu en als collectief?

Kijk op de website https://www.verbindendecommunicatie.com/geweldloze-communicatie/introductie voor meer details en data, wees welkom!