Tribe Weekend

Wanneer

07/08/2020 - 09/08/2020    
Hele dag

Waar

Wakan
Klaverdreef, Zedelgem, West Vlaanderen

Evenement type

Kaart wordt geladen...

“Deel de overvloed”, een permacultuurprincipe dat een blijvende indruk op ons nalaat…
Daarom organiseren we maandelijks een Tribe-weekend. Dan zetten we onze deuren open voor al wie mee wil genieten van de overvloed van het bos :

Je wil kennismaken. Je hebt vragen over ons therapie-aanbod. Je kinderen willen ravotten. Je wil bijleren over permacultuur. Je zoekt een plek om workshops te organiseren. Je werkt in de sociale sector en zoekt een unieke locatie voor activiteiten met je gasten. Je autistische zoon heeft nood aan natuur en rust. Je wil chillen en mensen leren kennen. enz…
Je bent welkom, of het nu voor een uurtje, of voor een gans weekend is.

Vrijdagavond vanaf 20u is er de Vrouwenhut :Samen rond het vuur ontstaan gesprekken over vrouw-zijn, waar we zonder oordeel woorden delen en ontvangen.
We genieten van forest-wellness, chocolade en de maan.

Zaterdag ligt de nadruk op spelen, sporten en een beetje werken. We bouwen namelijk aan ons Slingerbos : een survivalparcours voor jong en oud, opgebouwd met technieken uit de traditionele groenhoutbewerking.
‘s Avonds is er feest : dansen, drummen, jammen, kampvuur, … Wat wil ontstaan mag bestaan.

Zondagen zijn slow days : bosbaden, mediteren, een beetje lezen, luieren, babbeltjes met thee en taart, creatief werk, …

Onze tribe werkt volledig op vrije bijdrage en fairshare. ‘s Middags is er potluck en boskokerellen met wat de natuur ons brengt.
Ons uitgangspunt : Doet uw goesting en geniet!
Er zijn slechts 3 regels :
– Respecteer jezelf.
– Respecteer de ander.
– Respecteer de natuur.