Ontmoetingsdag Yggdrasil

Wanneer

23/06/2019    
09:00 - 18:00

Waar

Yggdrasil Bvba
Vissenakenstraat 381, Tienen, 3300

Evenement type

Kaart wordt geladen...

De allereerste Ontmoetingsdag op Yggdrasil is gepland voor zondag 23 juni!

Een eerste editie om te kijken of er interesse is en we alles gebolwerkt krijgen. De bedoeling is om hiervan een jaarlijkse activiteit te maken waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, kennis uitwisselen en vriendschappen onderhouden. En tegelijkertijd ineens ook van alles kunnen bijleren over een specifiek onderwerp! Telkens is er een rode draad, een specifiek onderwerp waarover de meeste lezingen gaan. De eerste rode draad was snel gevonden en is redelijk algemeen: natuurlijk tuinieren.

De hoofdbedoeling

De hoofdbedoeling van deze dag is tweeledig. Allereerst wil ik op deze manier mensen die ver weg wonen ook eens de kans geven om naar Yggdrasil te komen. Voor een lezing of rondleiding is het vaak onzinnig om vele uren in de auto te zitten of onderweg te zijn met de trein. Maar voor een volledige dag is het natuurlijk een ander verhaal.

Daarnaast wil ik ook graag mensen die bezig zijn met natuurlijk tuinieren samenbrengen. Veel mensen hebben vaak het idee dat ze op een eiland bezig zijn omdat rondom hen iedereen gangbaar werkt en hopen commentaar heeft op die rommelige tuin met al dat blad en stro op de grond. Wanneer je samen zit met meer dan 100 mensen, en je ervaringen kan uitwisselen, dan ga je versterkt naar huis en heb je een ander gevoel.

Dan weet je dat er veel mensen in de dezelfde situatie zitten, maar dat ook veel mensen bouwen aan een beter begrip over natuurlijk tuinieren. Je kan contact houden met elkaar of gewoon terug afspreken op de studiedag van volgend jaar!

Alle info: Ontmoetingsdag Yggdrasil op 23 juni