Kom de zomer in een potje stoppen

Wanneer

10/10/2015    
00:00

Waar

Roeach
Zuiderveldstraat 33, Joure, Friesland, 8901 KA
Kaart wordt geladen...

Herkent u dit? Volop zomer en u hebt een overvloed aan courgettes, pompoenen, wortels, appels, bramen, pruimen en noem maar op. Heerlijk zoveel oogst en cadeau doen is ook leuk, maar…… u zou in de winter ook wel zo smaakvol willen eten als u nu doet.
En dat kan! Door uw groenten en/of fruit in een pot(je) te stoppen via inmaken of fermenteren. Zo hebt u, in het najaar, de koude winter of zelfs nog in het vroege voorjaar, ineens wat zomerzon uit uw eigen voorraad, in de pan of op de boterham.

Het proces van inmaken is boeiend, goed te leren en vooral leuk. Voor alle tips over en het voorkomen van beginnersfouten kunt u de workshop Zoet en/of Zuur volgen via “Roeach”.

In deze workshop maakt u kennis met de basisbeginselen

van inmaken van groenten, jam maken, inmaken in zuur en drogen. Er wordt verteld over technieken, hulpmiddelen worden vertoond en u gaat in de praktijk aan de slag! Zoals alle cursussen bij “Roeach” gaan ook hier theorie en praktijk hand in hand.

 

Na afloop van de cursus gaat u met minimaal twee ingemaakte producten én een reader naar huis. Kunt u op uw gemak alles nalezen en dan aan de slag.

 

Wilt u meer informatie en/of een inschrijfformulier?  Maak gebruik van:

W: www.roeach.nu

E:  

T:: 06-51850382