Workshop makkelijk een groentebed maken

Wanneer

24/03/2018    
10:00 - 15:00

Waar

Perma-tuin Roeach
Uilke Boonstralaan 5, Joure, Friesland, 8501EB

Evenement type

Kaart wordt geladen...

 Workshop: makkelijk een groentebed maken

 

Lijkt het je leuk om je eigen moestuin(tje) te hebben? En wil je graag eenvoudig beginnen, zonder al teveel werk? Dan is dit je kans! Wij nemen je stap voor stap mee om je eerste groentebed te maken. Succes verzekerd.

Inhoud van de workshop

Iedereen die nieuwsgierig is naar natuurlijk tuinieren in de praktijk. Ook geschikt voor mensen die al een moestuin hebben en deze willen uitbreiden, ZONDER VEEL SPITTEN.

Je leert, in theorie én praktijk, hoe je in een hand omdraai, een nieuw groentebed maakt. Gras en/of onkruid maken plaats voor; aardbeien, tuinbonen, sla of…………
Je leert hoe je de aarde vruchtbaar maakt met hulp van de kracht van de natuur. De invloed van het bodemleven, wormen, water en zonlicht komen aan bod en ook hoe je met veel plezier in je tuin werkt.

Tijdens deze workshop ontmoet je tuinliefhebbers, met mooie verhalen en interessante vragen. Samen lachen, lekker eten en drinken en tuinproblemen oplossen. Want permacultuur gaat over: samen leven, met de natuur en de weelde delen.

In de workshop leer je o.a.:     

– anders kijken naar je tuin
– zonder spitten een nieuw groentebed maken
– het bodemleven op waarde schatten
– de kracht van de Natuur gebruiken.

 

Meer weten? Kijk hier.
Opgeven?

 

 

Roeach organiseert cursussen en workshops het tuinjaar rond. Interesse? Kijk op Roeach

Maandelijks komt er een Roeach nieuwsbrief uit met tuinweetjes en ander nieuws. Inschrijven?

Wil je een tuinadvies of een ontwerp voor “een tuin om op te eten?” Wij helpen je graag verder. Het eerste gesprek is gratis.