Excursie Permacultuur en Voedselbossen

Wanneer

29/11/2015    
09:30 - 17:15

Waar

Educatief Centrum Hellevoetsluis
Ravenseweg 11c, Hellevoetsluis, Rotterdam

Evenement type

Kaart wordt geladen...

PICT9957_700pxDeze 1­-daagse basiscursus Permacultuur en Voedselbossen geeft een goed beeld van de uitgangspunten en basisprincipes van Permacultuur, verhelderd met vele voorbeelden uit de praktijk. Een voedselbos leent zich goed om de ontwerp-principes van permacultuur uit te leggen. Permacultuurdocent Maranke Spoor verzorgt een groot deel van deze dag voor u. We zijn te gast op Educatief Centrum Hellevoetsluis, op Voorne-Putten, nabij Rotterdam. Dit nieuwe educatief centrum gaat pas volgend jaar open, maar de vormgeving van het landschap is al een paar jaar in volle gang, onder leiding van een van Marankes oud-cursisten, Sandy van den Ban. Op het terrein kunnen we een aantal mogelijkheden van voedselbossen mooi in duidelijke lijnen zien.

  • Datum: zondag 29 november 2015
  • Kosten p.p.: 60 euro of 60 credits in Circuit Nederland*
  • Lunch: We verzorgen een eenvoudige basislunch (brood en soep). We vinden het leuk als je zelf ook iets meeneemt (potluck) om te delen.
  • Er is ruimte voor 15 deelnemers

*) Bij Stichting Permacultuur Onderwijs kunt u betalen in euro of in credits binnen Circuit Nederland. Hierover leest u meer via onderstaande link om u aan te melden.

De contact-info voor uw aanmelding, en linkjes naar meer informatie over de docenten staan op deze pagina: PermacultuurOnderwijs.nl

Hopelijk tot ziens op zondag 29 november!