Ervarium permacultuur

Wanneer

19/05/2015    
20:00 - 22:00

Waar

OBG, bibliotheek
Professor Cornelissenstraat 2, NIjmegen
Kaart wordt geladen...

Op dinsdagavond 19 mei organiseert Transition Town Nijmegen een Ervarium sociale permacultuur. Doel van de bijeenkomst is om de aanwezigen te laten ervaren wat je met echte communicatie kunt bereiken.

Binnen sociale permacultuur zoeken we naar vormen van samenwerken en samenleven die passen bij nieuwe visies op een veranderende en meer duurzame samenleving. Communicatie neemt in deze visies een essentiële plaats in.

De avond is geen kennisuitwisseling, dialoog of discussie. Met dit soort ‘communiceren’ zijn we genoeg vertrouwd. Het gaat er om of we elkaar echt kunnen bereiken. We noemen het daarom een Ervarium, want het directe ervaren staat voorop.

Adriaan Bertens begeleidt de avond. Hij is facilitatorcommunity builder en praktisch idealist. Op de avond geeft hij enkele praktische en vanzelfsprekende communicatierichtlijnen die het ervaren mogelijk maken. Als we die richtlijnen volgen ontstaat er tussen de aanwezigen een ‘ruimte’, een ‘midden’. De bedoeling is dat we die richtlijnen en de werking ervan mee naar huis nemen en in onze eigen situaties gaan toepassen.

Ben je benieuwd en wil je het zelf ervaren? Je bent van harte welkom. Kosten: 2,50

Wel even tevoren opgeven op http://transitiontownnijmegen.nl/events/ervarium-permacultuur

[iframe http://www.permacultuur.org/dinsdagavond-19-mei-ervarium-sociale-permacultuur-in-nijmegen/ 100% 800]