Energie & Thee – Zomerwandeling

Wanneer

20/07/2024    
13:30 - 16:00

Waar

Keiheuvel Balen
17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14, Balen, Antwerpen, 2490

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Graag willen we jullie onderdompelen in de energieën en kruidenverhalen van elk moment. Er is daarom een reeks die op groei, ontmoeten, loslaten en cocoonen ingaat en je laat ervaren welk positief effect dit heeft.
We wandelen door mooie stukken natuur in de Keiheuvel van Balen en nemen onderweg verschillende pauzes voor energetische oefeningen gebaseerd op Chinese geneeskunde en kruidige thee´s (of beter: infusies) die je zelf leert samen stellen. Passend bij het seizoen geven we aandacht aan de verschillende thema´s die spelen zodat je stap voor stap zowel fysiek als mentaal gesterkt wordt.
Het belooft een fijne beleving te worden waarbij je de pure kracht van kruiden kunt proeven en ervaren hoe je organen kunt sterken & blokkades kunt oplossen. Veel kilometers doen we daarbij niet maar leggen wel een waardevolle “weg” af.
Heerlijk en opbouwend tegelijk!

Tijdens de zomer staat de natuur in volle pracht – talrijke kleurrijke bloemen, lekkere oogst, bessen om van te snoepen, in de schaduw van de bomen picknicken, festivals, vakantie… in het kort: een uitnodiging om volop te genieten!
Maar dan écht genieten, met vreugdevolle dankbaarheid voor alles wat we mochten ontvangen – vooral voor wat “vanzelfsprekend” lijkt (zoals de natuur, ondersteuning door dierbaren, of je eigen talenten), gezonde trots op wat we al gerealiseerd hebben en zachtheid omdat niet alles perfect hoeft te zijn. Gun jezelf eens om te ontspannen.
Kan je dit ook in jezelf voelen? Alle kleuren van de regenboog aan gevoelens een plek geven zonder oordeel?
Graag gaan we je in deze heerlijke energie laten onderdompelen van plezier, compassie en verbinding. Deze thema´s zijn verbonden met dit moment van het jaar, net zoals de organen hart & dunne darm. Wees welkom om samen op stap te gaan!