Energie & Thee – Herfstwandeling

Wanneer

19/10/2024    
13:30 - 16:00

Waar

Keiheuvel Balen
17de Esc. Licht Vliegwezenlaan 14, Balen, Antwerpen, 2490

Evenement type

Kaart wordt geladen...

Graag willen we jullie onderdompelen in de energieën en kruidenverhalen van elk moment. Er is daarom een reeks die op groei, ontmoeten, loslaten en cocoonen ingaat en je laat ervaren welk positief effect dit heeft.
We wandelen door mooie stukken natuur in de Keiheuvel van Balen en nemen onderweg verschillende pauzes voor energetische oefeningen gebaseerd op Chinese geneeskunde en kruidige thee´s (of beter: infusies) die je zelf leert samen stellen. Passend bij het seizoen geven we aandacht aan de verschillende thema´s die spelen zodat je stap voor stap zowel fysiek als mentaal gesterkt wordt.
Het belooft een fijne beleving te worden waarbij je de pure kracht van kruiden kunt proeven en ervaren hoe je organen kunt sterken & blokkades kunt oplossen. Veel kilometers doen we daarbij niet maar leggen wel een waardevolle “weg” af.
Heerlijk en opbouwend tegelijk!

De herfst komt met een mooie kleurenpracht, zachte avonden en een uitnodiging om de “oogst” te verzamelen en om te vertragen. Uiteraard zijn er ook stormen die de dieren hun schuilplaatsen laten zoeken, die de bomen hun bladeren doen verliezen en ons de kans geven om te reflecteren
Wat is er bij jou dat gerust “gecomposteerd” mag worden, wat wil je loslaten?
Wat wil je “opslagen” aan mooie ervaringen en vaardigheden?
Gun je tijd voor reflectie om met heldere focus je volgende stappen te bepalen. Een ding is zeker: je groeit in ervaringen en hebt altijd steun beschikbaar! Wees welkom bij deze bijzondere boswandeling die deze thema´s aan bod laat komen en aandacht geeft aan long & dikke darm.