Duurzaamheid basiscursus: Gelukkig Groen

Kaart niet beschikbaar

Wanneer: 06/02/2022 10:00 - 17:00

Waar: thuis, Nederland: Online

Soort: Geen Categorieën


Wil je meer duurzaamheid in je leven of bedrijf?  Met permacultuur in ons achterhoofd, geeft de training Gelukkig Groen je brede overzichtskennis van duurzame energievoorzieningen en verkleining van de ecologische voetafdruk. Je leert wat impact veroorzaakt en welke oplossingen zin (of minder zin) hebben.

In deze Duurzaamheid Basiscursus geven we beknopte basiskennis over duurzaamheid, ecologie en klimaatverandering in het algemeen, én je krijgt specifieke kennis en alternatieven op het gebied van voedsel, spullen, vervoer, wonen, badkamer en de samenleving als geheel. We houden het bij duurzame zaken die er toe doen, dus we proberen nuttig van onnuttig te scheiden. Je werkt tussendoor in groepjes om diverse alternatieven te bespreken. Ondertussen leer je ook enkele permacultuur concepten, omdat deze handvaten geven voor duurzaamheid inje leven.

Trainer Niels Gorisse (Strohplatz) is permacultuur docent en geeft full-time trainingen rondom duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling.

Je bent van harte welkom! Kijk op onze cursuspagina Duurzaamheid basiscursus: Gelukkig Groen om meteen een plekje (online of op locatie) te reserveren.