4-delige online reeks Voedselbos de Woudezel

Wanneer

21/05/2021 - 11/06/2021    
14:00 - 16:30

Evenement type

In een ideale mix tussen theorie en praktijkvoorbeelden Neemt Diderik van Voedselbos de Woudezel je mee op een online reis door het voedselbos en de permacultuurtuin. In 4 verschillende sessies komt telkens een ander deel aan bod.

 

  • In de theoretische uitleg wordt je meegenomen doorheen de bosgeschiedenis en de permacultuur. Je ontdekt de algemeenheden van een voedselbos om uiteindelijk aan te komen bij het verhaal van de nieuwe plekken en hoe je die zelf kan opzetten.
  • Elke week neemt Diderik ons ook virtueel mee op een ander stuk van het domein van 6 ha om zijn kennis met ons te delen en deze is enorm! Gaande van de vijver en voortuin tot de moestuin volgens permacultuurprincipe en voedselbos in de wilde natuur krijg je tal van praktijkgerichte voorbeelden mee uit de ruim 10 jaar ervaring waaruit Diderik met Voedselbos de Woudezel kan tappen.

Voor wie?

Deze 4-delige reeks is toegankelijk voor iedereen met interesse in de natuur. Het is zowel voor mensen die ervan dromen een eigen voedselbos te starten als voor ervaren voedselboseigenaars die op zoek zijn naar extra tips en tricks.

Hoe?

De lessen worden 4 weken lang online gegeven op vrijdag en dat op volgende datums:

21 mei, 28 mei, 4 juni en 11 juni 2021

Telkens van 14u tot 16u30.

Er komt een opname die een week kan herbekeken worden voor wie niet op het moment zelf kan meevolgen.

Deelnameprijs

De deelnameprijs bedraagt 85€ voor de reeks van 4 sessies. Bosdroom leden kunnen hun kortingscode gebruiken en ontvangen zo 10% korting.

Inschrijven kan via onze webshop of door het correcte bedrag over te schrijven op ons rekeningnummer Bosdroom VZW Rek. nr. BE48 1030 4982 4827 BIC: NICABEBB. Vermeld in de mededeling ‘reeks Woudezel en je e-mailadres met een A waar het @-teken hoort te staan.’