Even voorstellen – Petra

Op 31 januari zag in Breda het Permacultuur Netwerk voor het Nederlandse taalgebied officieel het levenslicht. Dat ging gepaard met het aanstellen van mijn persoontje als extra webredacteur voor de nieuwe website.

Ik ben Petra woon in Den Haag en ben nog relatief nieuw in het permacultuurwereldje. Omdat ik na mijn verhuizing naar een huis-met-tuin ‘iets’ wilde gaan doen met mijn tuin, besloot ik in 2014 de Permacultuur Jaartraining van de Permacultuurschool Nederland in Den Haag te volgen. Inmiddels heb ik die met succes afgerond en ben ik bezig om mijn tuintje om te toveren tot een permacultuurstadstuin.

Omdat ik meer wilde doen dan alleen een eigen tuintje inrichten besloot ik me op te werpen als webredacteur om op die manier mee te helpen het Permacultuur Netwerk mede handen en voeten te geven.

Een uitnodiging

In mijn werkzame leven onderhoud ik een website voor mijn werkgever en als vrijwilliger doe ik dat voor de Partij voor de Dieren in Zuid-Holland. Daar komt dan nu een extra website bij. Omdat ik natuurlijk wel iets te doen moet hebben… wil ik jullie graag uitnodigen om eens in de pen te klimmen. Het kersverse Permacultuur Netwerk en de daaraan verbonden website is niet alleen vóór permacultuur-geïntereseerden maar het is zeker ook de bedoeling dat ze dóór permacultuur-geïnteresseerden gedragen gaat worden. Vind je het leuk om zelf iets te schrijven, wil je iets delen, laten zien… dan kan dat. Kijk dan hier op de website voor meer informatie. Heb je behoefte aan hulp of iemand die meeleest/redigeert of heb je vragen, laat dat dan gerust weten. We helpen je graag verder.

Op de website is het ook mogelijk om jezelf of een permacultuurproject op de kaart te zetten. Ook daartoe wil ik jullie van harte uitnodigen!

Zin om iets te doen?

Hieronder vind je de activiteiten voor de komende tijd. Misschien zit er iets voor je bij! Heb je zelf activiteiten dan kun je die zelf aanmelden op de website.

Een eerste succes

En dan tot slot wil ik melding maken van ons eerste grote succes! En wat voor succes. Het was de wens van het Permacultuur Netwerk in oprichting om een eigen magazine te gaan maken. Om dat te bekostigen is een crowdfundingsactie gestart met leuke mogelijkheden om te investeren in het eerste nummer. Inmiddels is het benodigde bedrag gehaald! Dat betekent dat het eerste nummer van ons eigen magazine er gaat komen. Natuurlijk kun je nog altijd investeren. Maar ook op andere manieren kun je een bijdrage leveren aan het magazine. Kijk voor meer informatie op de website van het magazine.

 

The following two tabs change content below.

Petra Brocke

wetenschapper - webredacteur - huis-tuin-en-keuken-filosoof - fotograaf - eigenwijs - zondagskind - permacultuur - plantaardig

Laatste berichten van Petra Brocke (toon alles)