Drie nieuwe berichten deze week!

We zijn alweer 2 weken verder, tijd dus voor een nieuw overzicht van interessante links 🙂 .

Zoals altijd zaken om te bekijken, ontdekken of te koesteren. We starten met enkele ongelooflijk mooie foto’s, je moet ze echt zien om het te geloven!

1. Fotograaf Matthew Smith

Deze Britse fotograaf heeft een reeks foto’s gemaakt die hij ‘half boven, half onder’ noemt. De foto’s zijn van waterdieren, maar dan op een speicale manier getrokken, sommigen zijn werkelijk adembenemend!

Je kan enkele van zijn beste foto’s hier bekijken: Onderwaterfotografie.

2. Micro-klimaten herkennen in je tuin

Iedereen wil zijn tuin zo goed mogelijk ontwerpen, liefst zelfs zo dat het mogelijk wordt om zuiderse planten te kweken. Je probeert dan de zon op te vangen zodat die plek vroeger de zon krijgt en ze beter vasthoudt. Maar micro-klimaat in de tuin is veel meer dan dat. Lees er heel veel over in volgend artikel: Leer micro-klimaatjes herkennen en maak er gebruik van!

3. Boek: Zeven Stappen naar een Natuurlijk Moestuin

Sinds begin deze week is de voorverkoop van mijn eerste boek gestart. Wil je meer weten over wat ik juist geschreven heb, dan kan je hier alles vinden: Informatie over boek.

Wanneer je het boek bestelt in voorverkoop, dan krijg je bonussen, voorbestellen kan via deze link: Boek Voorbestellen.

 

 

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.