Dag van de Stadslandbouw Publieksdag

Op zaterdag 6 juni 2015 vindt de derde Dag van de Stadslandbouw Publieksdag plaats. Tijdens deze dag vinden er overal in het land activiteiten plaats, waarbij lokale en regionale stadslandbouw initiatieven zich presenteren. Bewoners kunnen zo kennis maken met stadslandbouw projecten in en om hun stad en stilstaan bij vragen als: Wat is stadslandbouw nu precies? Hoe krijg ik stadslandbouw producten in huis? En hoe kan ik als bewoner zelf meedoen (bijvoorbeeld als vrijwilliger)?

Verschillende activiteiten

Boeren, ondernemers en overige initiatiefnemers organiseren heel uiteenlopende activiteiten voor de publieksdag. Dit kan zijn een open dag, maar ook een proeverij, (streek)markt, meewerkdag, lezingen, workshops of een discussiebijeenkomst. Alle activiteiten tijdens de publieksdag zijn gratis toegankelijk.

Aanmelden Initiatief

De activiteiten worden landelijk gepromoot via de website van de Dag van de Stadslandbouw en in verschillende landelijke media. Promotie in stad en regio (bijvoorbeeld een berichtje in de lokale media) vindt plaats door de initiatiefnemers zelf. Geïnteresseerden kunnen zich kosteloos opgeven via de speciale website. Dus heb je een leuk project dat je onder de aandacht wilt brengen is dit een kans om meer bekendheid te krijgen. Maar je kunt natuurlijk ook een van initiatieven bezoeken.

 

The following two tabs change content below.

Petra Brocke

wetenschapper - webredacteur - huis-tuin-en-keuken-filosoof - fotograaf - eigenwijs - zondagskind - permacultuur - plantaardig

Laatste berichten van Petra Brocke (toon alles)