Het Allereerste Permacultuur-Nummer Staat Online!

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat het allereerste nummer van het Permacultuur Magazine uitkwam. Het niet echt het ‘officiële’ eerste nummer van het magazine, maar het was een nummer om te testen. Om te kijken of we het konden klaarspelen om een magazine in elkaar te boksen met onze beperkte kennis, en of het goed onthaald werd door onze allereerste lezers 🙂 .

Een verrassing!

De rest is ondertussen geschiedenis en we beginnen binnen enkele weken aan onze 2de jaargang! Het lezersaantal stijgt met elke uitgave, het magazine begint verspreid te geraken. Onze eerste zorg was het uitgeven van een goed tijdschrift, stilaan beginnen we ook op andere fronten actief te worden.

De website zal stilaan groeien en vaker geupdate worden, ook op sociale media zoals Facebook en Twitter zal je het Permacultuur Magazine vaker zien passeren.

Een eerste stap is het publiceren van oude edities van het magazine. Vanaf nu wordt er bij elke uitgave van een nieuw nummer een oud nummer integraal online geplaatst. Je kan dit gratis en voor niets bekijken via volgende link 🙂 :

http://permacultuur-magazine.eu/wp-content/uploads/2016/02/Permacultuurmagazine-0.pdf

Veel leesplezier en hou je ogen open want in de komende weken komt er nog een verrassing!

 

The following two tabs change content below.
Ik ben volop bezig met het uitwerken van het permacultuurproject ‘Yggdrasil‘. Natuurlijk Tuinieren in uw eigen tuin staat hier centraal. Door middel van online cursussen, workshops, rondleidingen, … promoot ik moestuinieren in samenwerking met de natuur.